Tournytt – 20190601

Först och främst, första pris på tourfinalen börja närma sig 6000sek och ju fler vi blir, desto saftigare prischeck. Ni som har spelare som är nyfikna på Södertörnstouren, dags att se till att de anmäler sig. Bara att anmäla sig på sajten eller skicka ett mail till spela@sodertornstouren.se.

Gårdagen – Vilken kväll!

Pelle deklarerade på 1ans fairway att det kändes nästan vindstilla och blev snabbt överbevisad. Rundan började med rätt så rejäla vindar men solen höll i sig och framåt de sista hållen kändes det som att vinden mojjnade.

Riktigt hårt i backen och bland de sämre greenern som spelats på gjorde kanske inte förhållandena optimala men tungt krigat av (nästan) alla 14 spelare som kom till start. Väder och vind blev för mycket för en som gick av halvvägs och banan slukade alla bollar för en annan 😬.

Det blev en tight duel i toppen med flera involverade stundtals. Där Saki såg länge ut att ta hem delsegern men föll kort på sluttampen med en sämre avslutande sista nio (countback metod avgör, inte hcp).

Vinnare blev tillslut självaste Lars på en netto score av -1 (70 slag). Riktigt kul Ni hittar tabell och resultat här: https://sodertornstouren.se/tabell/.

Nästa tävling spelas på Haninge GK den 13e Juni och där ska förhållandena vara mycket bättre. Tills dess! Håll utkik på sajt och i sociala medier!

Mvh
// Lars och Christoffer