Hej Tour spelare!
Det glädjer mig att säg att vi bli fler och fler tourspelare. Redan 25% fler än förra året och det vore kul om vi kunde bli några till. Det finns platser kvar så har ni en kompis på klubben eller privat -> Säg till dem att anmäla sig snarast. Vi stänger anmälan den 10/5 inför första deltävlingen. Det finns utrymme för eftersläntare om de vill vara med och nöjer sig med att missa den första tävlingen – tak på 48 spelare!
Deltävling 1 – Ågesta GK – 12e maj
Första start 15.34

Inom kort kommer ni också bli anmälda via GIT till tävlingen. Har ni önskemål om startid – maila  eller hör av er på annat sätt så ska vi lösa något. Men kan inte garantera att alla krav kan mötas.

Några saker inför tisdag:
Gamebook
Kan alla se till att gå in på Gamebook och godkänna den förfrågan som kommit via Södertörnstouren kontot. Om ni inte har Gamebook så är det fine men bra att skaffa då vi kommer registrera score därigenom. Vi ser till att HCP är korrekt under tävlingen – Spelare ska inte gå in och ändra.

Avgifter
Greenfee (350sek) – För er som betalar greenfee så gör ni det i receptionen, innan ni slår ut
Tävlingsavgift (150sek) – Sker via Swish till nummer: 0707109603, innan ni slår ut.

StartKIT
I år kommer varje spelare få ett startkit som endast är tillgängligt för Tourspelare. Dock har Covid-19 ställt till det med leveranser. Vi hoppas det hinner fram i tid, annars delas det ut under deltävling nummer 2.