Tournytt – 20200611

Det är dags för deltävling 3 den 11e Juni och hoppas inte det undgått någon att bana är numera Husby GC som står som värd. Varmt välkomna till några nytillskott på touren. Arman (salem), Patrick (salem) och Axel (Haninge) ser ut att bli de sista att joina in innan touren stänger för inkommande anmälningar 2020. Nästan 40 man i år anmälda och super kul utveckling på touren!
Deltävling 3 ligger uppe på mingolf, startlista publiceras onsdag lunch. Första starttid på Torsdag är 15:40 och sista 17:20. I och med att vi byter bana kommer det vara en boll emellan men inte så mycket att göra åt den saken. Så gör er redo och spela väl!

Betalning 💸
Swisha gärna tävlingsavgift till Lars Lundberg (0707109603) så snart ni kan – 150 sek
Greenfee betalar ni i receptionen på Husby GC – De föredrar Swish på plats. Bara att säga starttid i vanlig ordning.
Gamebook ✏️
Se till att ni godkänner förfrågan från Södertörnstouren på Gamebook. Har ni inte fått en? Ta det lugnt, vi lägger in alla. Ni borde då få upp spelet direkt i Gamebook appen – Annars är join code: 24787495
Se till att minst 1 person / boll registrerar score för alla i bollen. Om det strular eller det blir fel – skriv på scorekort för säkerhets skull och stäm av när ni spelat klart. Fokus Gamebook dock!
På plats / regler: 👮🏻‍♂️
Se till att ni på första tee utser en markör för varje spelare. Det är denna som får kontrollera er score och denna som ni frågar om regler under spelet.
Bunkrar 🏖 – UPPDATERING! 🚨 Enligt R&A / SGF kör vi med ett scorekort lägesförbättring i bunkrar.
Flaggor – Ska vara i – hela tiden – utan undantag. Enligt R&A / SGF
Lägesförbättring? 🥳
  – JA, ett scorekort på finklippta delen. Det kan vara lite blöt på vissa hål.
Frågor/oense med markör: 📞 Ring Lars eller Christoffer

Spelet:
Bollen ska i hål! ⛳️- Vi vet att det kan vara några puttar / chippar som kan hoppa ur på grund av grunda hålkoppar. Det är samma för alla och det är vad det är i Covid-19 tider. Hoppas alla har förståelse för detta.
Spelform 🎭 – Vi spelar Slaggolf – alltså +5 slag mot hålets par gäller varje hål. Om du har slagit t.ex. 9 slag på ett par fyra. Ditt resultat blir max 9 på det hålet.
Speltempo ⌛️- Vi försöker se till att hålla uppe speltempot då vi våra tider är relativt tight. Ändå 10 min mellan bollarna.  Banan är full och vi behöver se till att hålla upp tempo så vi inte sinkar andra.
Priser: 🏆
Vi delar och kommunicerar priser efter avslutad runda.
Sist men inte minst: Spela bra och ha riktigt skoj! Hoppas på många birdies, nån eagle och bra surr! Ser fram emot Torsdag!
// Christoffer & Lars
Tour Directors