Senaste nytt från banan, touren och spelarna.

 

Hejsan Golflovers!
Idag öppnar Tjustas 18håls bana. För den som vill prestera på touren finns det inga undanflykter längre, bara att sätta igång med spelträningen! Som alltid, inför en ny säsong av touren och med en ny säsong kommer nyheter. Här kommer en uppdatering från Touren.

Major-tävlingar

Vi kommer i år introducera Major tävlingar till spelschemat. Inte där vi adderar tävlingar (än så länge) men det kommer vara tävlingar som ger mer poäng till alla deltagare och mer prispengar. Med andra ord extra viktigt att prestera bra på dessa tävlingar.

Vinnaren på på en Major tävling får 400 pts och vinnaren på en standard tävling får 300 pts. Mer om poäng fördelningen i detalj hitta ni på hemsidan.

Order of merit poäng

Sponsorer

Vi har i år beslutat att öppna upp för sponsorer som vill vara med och berika touren och spelet för spelarna. Vi arbetar därför aktivt med att se till att ta in ett par företag som vill synas men också arbeta aktivt med hur vi touren mer tour-lik. Vi kommer att ha 3 olika sponsornivåer tillgängliga:

Tour sponsor –
Sponserer som vill stötta och synas för våra spelare. Kommer synas på hemsida, mail och på banan.

Tävlingssponsor –
Sätt ditt företagsnamn på en tävling! Var med och sponsra en deltävling där ditt företag får ägandeskap över synligheten under hela tävlingen.

Major sponsor –
Sätt ditt företagsnamn på en av de viktigaste tävlingarna under året. Tävlingen där vi spelar om mer pengar, mer prestige och ditt företagsnamn blir synonymt med årets höjdpunkt.

Har du någon som är intresserad och vill vara med under 2021? Hör av er till Lars eller Christoffer så hittar vi en väg framåt. OBS!

 

Handla Södertörnstourens produkter

Nu finns det möjlighet att köpa loss dina favorit produkter från Södertörnstouren. Bollar, handdukar, greenlagare och mycket annat (kommer).

Välj om du vill att det ska levereras till första tee på nästa deltävling eller om det ska skickas hem.

Köp nu!